Styrelsen informerar 12 december 2012

Årsstämmoprotokoll På höstmötet framfördes önskemålet att årsstämmoprotokollet skulle distribueras till samtliga medlemmar. Styrelsen har fått detta önskemål från ett mindre antal medlemmar varför vi inte kommer att dela ut protokollet i samtliga brevlådor. Så snart protokollet är justerat finns det tillgängligt för alla medlemmar på förvaltningskontoret samt på föreningens hemsida. Du som ändå önskar få en kopia av stämmoprotokollet, tar kontakt med förvaltningskontoret via telefon 100170 eller mail henrik.bufvers@hsb.se

Så här i snöoväders-tider

Se till så att ”fönstren” på din balkong är stängda, så slipper du och din granne ev. vattenskador.

Fönster

Garantitiden på våra ”nya” fönster går snart ut. Har du några problem med fönstren, kontakta förvaltningskontoret telefon 10 01 70, snarast möjligt.

Tätningslist till de "gamla" fönstren

Tätningslist till våra ”gamla” fönster finns att hämta (utan kostnad) på förvaltningskontoret.

Vattenledningstrycket

Har vattentrycket blivit sämre i dusch/kranar efter bytet av vattenmätare? Kontakta förvaltningskontoret tfn 10 01 70.

Intensivbevakning

Eftersom våra parkeringsregler inte efterlevs, har styrelsen beslutat att genomföra en intensivbevakning på några husgrupper.

Utlottning av biljetter...

Vi kommer även i år att lotta ut ett antal hockeybiljetter, inkl mat, till matcherna; 30 dec och 2 jan. De lyckliga vinnarna meddelas via brev.

Brf Bosvedjan på Facebook

Styrelsen läser inte inlägg på Facebook med någon regelbundenhet. Felanmälningar eller önskemål om åtgärder måste meddelas förvaltningskontoret eller styrelsen via mail eller telefon.

Blås ut ljusen

Den här tiden på året är det tyvärr vanligt med lägenhetsbränder. Kom därför ihåg att blås ut alla levande ljus när du lämnar rummet eller lägenheten.

Kolla brandvarnaren

Gör en funktionskontroll av dina brandvarnare. Om den brandvarnare som föreningen satt upp i samtliga lgh (hallen) inte fungerar, kontakta förvaltningskontoret tfn 10 01 70.

Obehöriga i gym-lokalen

Styrelsen får signaler att obehöriga (personer som inte är medlemmar i Brf Bosvedjan) nyttjar vårt gym. Vi påminner åter om att föreningens lokaler endast får nyttjas av våra
medlemmar! Det bevakningsbolag som vi anlitar för parkeringsövervakningen kommer även att genomföra kontroller i träningslokalen.

Fira in det nya året med vett och sans!

Vi som bor i en flerfamiljsfastighet måste i alla sammanhang försöka att ta hänsyn till vår omgivning. När det gäller fyrverkerier är det roligt och trevligt för de som avfyrar dem, men samtidigt är det många som far illa, inte minst alla husdjur. Dessutom kan raketer/smällare orsaka skador på människor och djur, parkerade bilar och även, om oturen är framme, orsaka brand.

Styrelsen ser därför helst att det inte avfyras några smällare/raketer eller fyrverkerier inom föreningens område. Vi påminner också om att det är förbjudet för dem som är yngre än 18 år att köpa eller hantera fyrverkerier och att det är vårdnadshavaren som är ansvarig.

Styrelsen har inga mandat att agera mot medlemmar, eller andra, som trots vår vädjan ändå skjuter raketer/smällare under helgerna.

Frågor kring smällare/fyrverkerier - Kontakta polisen!