Styrelsen informerar 25 januari 2012

Årsstämma 29 maj kl 19.00 Notera redan nu datumet i era almanackor! Kallelse med årsredovisning delas ut till samtliga lägenheter ca 2 veckor innan stämman.

Lämna in motionerna senast 28 februari

Kom ihåg att ev. motioner ska vara inlämnade till förvaltningskontoret senast 28 februari.

Förslag till valberedningen

Den av stämman valda valberedningen har satt upp anslag i samtliga trapphus. Kom ihåg att lämna namn på personer som vill och kan arbeta som
förtroendevald i föreningen snarast möjligt. Val-beredningen behöver tid för ev. intervjuer, analyser etc för att kunna lämna förslag till stämman för beslut.

Vinn tillbaka halva månadsavgiften

Under första kvartalet 2012 kommer HSB att kunna erbjuda e-faktura.
Anslut dig före 15 mars 2012 och du deltar i ut-lottningen av en halv månadsavgift. Du ansluter dig till e-faktura via din internetbank. 10 biobiljetter lottas ut som tröstpris och ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Förmånlig hemförsäkring för medlemmar i HSB Mitt, Allrisk ingår.

Dina Försäkringar MellanNorrland och HSB Mitt har ett samarbete som innebär att du som medlem i HSB Mitt kan teckna hemförsäkring till förmånliga priser och villkor.

OBS! Medlem i Brf Bosvedjan behöver inte teckna något tillägg för bostadsrätt då föreningen tecknat detta kollektivt. Dina Försäkringar, tfn 060-66 56 70 eller 0771-788788 eller gå in på www.dina.se/hsb

10% rabatt på mäklararvodet

Medlemmar i HSB Mitt får 10% på mäklararvodet från Svensk Fastighetsförmedling vid en försäljning av bostadsrätt i Västernorrland/Jämtland. Säljaren får också flyttkartonger. Är köparen medlem i HSB får han/hon en brandvarnare eller en brandsläckare.

Atletklubbens månadslotteri - Januari

 

 

 

 

 

Vinnare januari blevvJonny Andersson. Grattis!

Ge dina saker en ny framtid

Har du möbler, husgeråd eller kläder som du tänker slänga i grovsoprummet? Lämna in till Erikshjälpen istället! Överskottet av försäljningen i butiken går till olika sociala/ humanitära insatser i Sverige och utlandet.

Behöver du hjälp med transporten? Ring 58 08 95 så kommer de och hämtar hos dig.

I renoveringstagen?

Funderar du på att t ex renovera lägenheten, bygga om/till din altan etc. Ta för vana att alltid kontakta förvaltningskontoret och kontrollera att det du tänker göra inte strider mot några föreskrifter. Ett sådant telefonsamtal kan spara mycket möda och pengar för både dig och föreningen!

Matavfallssortering

Vi har nu fått informationen att fr o m 1 juni ska vi sortera vårt matavfall. Matavfallet ska läggas i särskilda påsar (som erhålles kostnadsfritt) och slängas i separata (bruna) kärl i våra soprum. Under förutsättning att vi alla sköter denna sortering prickfritt kommer vi att spara drygt 300 000:-/år


Mer och detaljerad information om sorteringen, hur du får dina matavfallspåsar etc kommer senare och närmare ”dagen D”.