Styrelsen informerar 19 februari 2012

Vill du sommarjobba i föreningen? Är du 16-18 år, bor i föreningen och intresserad av att jobba under veckorna 26-30 med ogräsrensning, gräsklippning, tömning av papperskorgar m.m.? Lämna en kortfattad ansökan där du berättar lite om dig själv, en så kallad CV, till förvaltningskontoret senast 15 april så har du chansen till en av de tre tjänsterna!

Postboxar

Under april-maj påbörjas arbetet med att montera postboxar i våra trapphus. Du kommer att få mer information när det är dags för just din trappuppgång.

Ny postadress till kontoret

Från och med 1 mars 2012 är postadressen till förvaltningskontoret = Bågevägen 59 E, 856 52 Sundsvall.

Grovsoprummen

Här får du inte lämna byggavfall. Det transporterar du till t ex Kretsloppsparken (Blåbergstippen) eller sopstationen i Johannedal (öppen mån+ons 17.30-20 samt lör 10-12.30). Har du möbler, kläder, porslin m.m. som du tänker slänga? Lämna det till Erikshjälpen! Behöver du hjälp med transporten? Ring 58 08 95 så kommer de och hämtar hos dig.

Källsorteringen

Var noga med att lägga dina sopor i rätt container och platta till kartongerna/förpackningarna innan du slänger dem. Fr o m 1 juni ska vi sortera vårt matavfall i särskilda containrar. Detaljerad infromation kommer under april-maj och på stämman kommer Reko och informerar.

De s.k. fria parkeringsplatserna

Nyttjar du en s.k. "fri" p-plats och inte kan flytta bilen efter 24 timmar p.g.a. sjukdom eller resa? Kontakta förvaltningskontoret tfn 10 01 70 för ett tillfälligt p-tillstånd så slipper du få p-böter.

Atletklubbens månadslotteri - februari

Vinnare februari månad blev Zeidsaadgad Musavi. Grattis!

Kom ihåg;

  • Årsstämma 29 maj kl 19.00, Skönsbergs Folkets Hus. Kallelse/årsredovisning delas ut ca 2 veckor innan stämman.
  • Lämna förslag till valberedningen på personer som kan och vill arbeta som förtroendevalda i föreningen.
  • Du kan vinna tillbaka halva månadsavgiften om du ansluter dig till e-faktura. Du ansluter dig via din internetbank. 10 biobiljetter lottas ut som tröstpris och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
  • Funderar du på att renovera din lägenhet, bytt om/till altanen etc. Kontakta alltid förvaltningskontoret och kontrollera att det du tänker göra inte strider mot några föreskrifter. Detta samtal kan spara dig mycket möda och pengar.

Hjärtstartare

Som vi tidigare informerat har styrelsen beslutat att köpa in så kallade hjärtstartare. Dessa är nu på plats och vi har monterat upp dem i;

  • Festlokalen
  • Träningslokalen
  • Snickarboa

Vi har också anmält innehavet till det centrala registret som bl a Räddningstjänsten har tillgång till.