Styrelsen informerar 21 mars 2012

Vi närmar oss "planteringstider" Du som vill plantera växter på gården för allas glädje och njutning. Kontakta förvaltningskontoret för kruka, jord och revisition på växter.

Kom ihåg!

Årsstämma 29 maj kl 19.00. Kallelse med årsredovisning delas ut till samtliga lägenheter ca 2 veckor före stämman.

Blomlådor och amplar

Av säkerhetsskäl ska blomlådor hänga på balkongens insida och amplar uppsatta på ett sådant sätt att de inte riskerar att blåsa/ramla ned.

Balkongprojektet

Arbetet fungerar mycket bra och entreprenören meddelar att de för närvarande ligger ca 2 månader före den ursprungliga tidsplanen och tillstöter inget, beräknar man att vara klar våren 2013. Du får information från entreprenören när det är dags för just ditt hus.

Färg till betongvägg, panel och staket

Vit färg till balkongens betongväggar, brun färg till träpanelen samt vit färg till uteplatsens staket hämtar du, kostnadsfritt, på förvaltningskontoret.

Prova-på-golf 1 april för medlemmar i HSB

Du är välkommen till Sundsvalls golfklubbs inomhushall i Skönsberg för en kostnadsfri prova-på-golf. Jon Sellén från Sundsvalls GK finns på plats och berättar hur du gör för att ta grönt kort. Ung som gammal, alla är varmt välkomna. Se uppsatt information i trapphuset.

20% på Evonella 19 maj

Medlemsdag på Evonella (Bergsåker) med 20% rabatt på växter för HSB-medlemmar. Alla HSB-medlemmar bjuds på korv, kaffe och festis. Se uppsatt information i trapphuset.

Atletklubbens månadslotteri - mars

Vinnare i mars blev Josefin Fällgren - Grattis!

Nya öppettider i träningslokalen

Träningslokalen kommer inom kort att öppnas redan kl 05... och det är som vanligt öppet till kl 22.

Våra trapphus

I ett flerfamiljshus fungerar trapphuset som vår gemensamma hall. Vi måste därför ta hänsyn till varandra och t.ex. inte förvara personliga tillhörigheter i trapphuset (Räddningstjänsten kräver att trapphusen är fria från cyklar, skor, sopor etc.). Det du rår om ska du förvara i ditt förråd eller i din lägenhet.

Naturligtvis är det inte tillåtet att röka i trapphusen !

Övernattningslägenheten

Vår populära övernattningslägenhet har fått en välbehövlig uppfräschning.