Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Haga Strand

Lgh 13, 4 rok, 107 kvm

Haga, Karlstad
Nu finns chansen att teckna avtal för en lägenhet i HSB brf Haga Strand - först till kvarn gäller. Kontakta mäklaren för mer information!
Denna generösa fyrarumslägenhet bjuder inte bara på gott om plats utan har dessutom bästa läge mot älven. Dubbla balkonger, stora sociala ytor med öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som vetter mot älven - vad mer kan önskas? Kanske ett generöst master bedroom med klädkammare? Extra wc med dusch utöver badrum? Varsågod, här finner ni allt detta!
Adam Hertzberg
Kontakt
Adam Hertzberg
Mäklare, Bjurfors
Reserverad
Pris5.675.000 kr
Avgift6.119 kr/mån
Antal rum4 rum och kök
Boarea107 kvm
Våning4
Lägenhetsnummer13
GatuadressÖstra Stationsgatan 6
InflyttningKvartal 1, 2025

Bilder

Mer info

Kontakt

Adam Hertzberg

Adam Hertzberg Mäklare, Bjurfors

Om området

Omgivning

Läget är perfekt för dig som uppskattar både lugnet och närheten till stadspulsen. Härifrån når du centrala Karlstad på bekvämt promenadavstånd. I området finns det mysiga Hagatorget, den avkopplande Gubbholmen och en lekplats i Hagaparken.

Service

I närområdet hittar du all tänkbar service i form av matvarubutik, vårdcentral, restauranger, frisörer och övriga butiker.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Pokal i tävlingen Guldhemmet

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse