Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Haga Strand_Hero Birdeye_Final_low

Lgh 13, 4 rok, 107 kvm

Haga, Karlstad
13
Nu finns chansen att teckna avtal för en lägenhet i HSB brf Haga Strand - först till kvarn gäller. Kontakta mäklaren för mer information!

Denna generösa fyrarumslägenhet bjuder inte bara på gott om plats utan har dessutom bästa läge mot älven. Dubbla balkonger, stora sociala ytor med öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som vetter mot älven - vad mer kan önskas? Kanske ett generöst master bedroom med klädkammare? Extra wc med dusch utöver badrum? Varsågod, här finner ni allt detta!


HALL
Hallen har ett grått klinkergolv och vidare in i lägenheten ligger ett vitpigmenterat, mattlackat ekparkettgolv från Kährs. Skjutdörrsgarderoben har vita dörrar med profil i matt silver och är inredd med Elfas förvaringssystem med avskilt städskåp, klädstång och meshbackar för källsortering.


KÖK/VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, den mindre balkongen om ca 6 kvm nås från köket och den större, inglasade balkongen om ca 16 kvm nås från vardagsrummet. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, separat kyl och frys samt ugn och mikro i praktisk arbetshöjd i högskåp. Vita släta skåpsluckor med handtag i rostfritt kombineras här med ett vitt, blankt kakel som med sin stående sättning bidrar till det stilrena intrycket. Köksinredningen kommer från Vedum och har fullutdragslådor med dämpning, karusellskåp i hörnskåpet, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva (Vedums Chromix Silver) och LED-list som belysning under överskåp.


BADRUM & WC/DUSCH
Badrummet har kakel och klinker i en vitgrå färgskala. Tvättställ med kommod från Vedum i modellen Free, vita lådfronter och handtag i rostfritt. Spegelskåp med LED-belysning. Duschen har väggar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Badrummet har även handdukstork och komfortgolvvärme.
Inredningsvalen i WC/DUSCH följer badrummets val gällande kakel och klinker. Här finns en kommod från Vedum, även denna med vita lådfronter och handtag i krom. Spegelskåp med LED-belysning. Duschvägg i klarglas och även här inne finns handdukstork och komfortgolvvärme.


SOVRUM
Väggarna i sovrummen målas i en varm kulör som kallas linnebeige. Det största sovrummet är ca 15 kvm och har en klädkammare som är ca 3, även här är det inredning från Elfa med hylla och klädstång. Liksom alla Elfa-system är det enkelt att bygga vidare utifrån sina egna behov, med all tänkbar garderobsinredning som kan kombineras i det oändliga med backar i olika utförande, hyllor och speciallösningar för till exempel skoförvaring eller upphängning av byxor!
De andra sovrummen är ca 8,5 kvm respektive ca 7 kvm och har förvaring i varsin garderob.

bild på Adam Hertzberg
Kontakt
Adam Hertzberg
Mäklare, Bjurfors
Till salu
Pris5.675.000 kr
Avgift6.119 kr/mån
Antal rum4 rum och Kök.
Boarea107 kvm
Våning4
Lägenhetsnummer13
GatuadressÖstra Stationsgatan 6
InflyttningKvartal 1, 2025

Galleri

Mer info

Kontakt

Adam Hertzberg

Adam Hertzberg Mäklare, Bjurfors

Om området

Omgivning

Läget är perfekt för dig som uppskattar både lugnet och närheten till stadspulsen. Härifrån når du centrala Karlstad på bekvämt promenadavstånd. I området finns det mysiga Hagatorget, den avkopplande Gubbholmen och en lekplats i Hagaparken.

Service

I närområdet hittar du all tänkbar service i form av matvarubutik, vårdcentral, restauranger, frisörer och övriga butiker.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse