Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Haga Strand_Interior03_Final_low

Lgh 20, 4 rok, 103 kvm

Haga, Karlstad
Härlig fyrarumslägenhet med dubbla uteplatser varav den ena är inglasad. Fint utsiktsläge precis vid älven.

Utöver öppen planlösning mellan kök och vardagsrum finns här flera fördelar såsom dubbla badrum, master bedroom med både skjutdörrsgarderob och klädkammare med mera. Ta en närmare titt på planritningen och läs mer i broschyren för mer detaljer. Kontakta mäklaren för mer information!


HALL
Hallen har ett grått klinkergolv och vidare in i lägenheten ligger ett vitpigmenterat, mattlackat ekparkettgolv från Kährs. Skjutdörrsgarderoben har vita dörrar med profil i matt silver och är inredd med Elfas förvaringssystem med klädstång och meshbackar för källsortering.


KÖK/VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, de båda uteplatserna nås från vardagsrummet. Här kommer du först ut i ett stort inglasat uterum om ca 15,5 kvm och utanför denna når du den mindre uteplatsen om ca 7,5 kvm.
Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, separat kyl och frys samt ugn och mikro i praktisk arbetshöjd i högskåp. De släta skåpsluckorna är målade i kulören sandbeige, handtag i rostfritt kombineras här med ett vitt, blankt kakel som med sin stående sättning bidrar till det stilrena intrycket. Köksinredningen kommer från Vedum och har fullutdragslådor med dämpning, karusellskåp i hörnskåpet, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva (Vedums Marfil Cream) och LED-list som belysning under överskåp.


BADRUM & WC/DUSCH
Badrummet har kakel och klinker i en vitgrå färgskala. Tvättställ med kommod från Vedum i modellen Free, vita lådfronter och handtag i rostfritt. Spegelskåp med LED-belysning. Duschen har väggar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Badrummet har även handdukstork och komfortgolvvärme.
Inredningsvalen i WC/DUSCH följer badrummets val gällande kakel och klinker. Här finns en kommod från Vedum, även denna med vita lådfronter och handtag i krom. Spegelskåp med LED-belysning. Duschvägg i klarglas och även här inne finns handdukstork och komfortgolvvärme.


SOVRUM
Det största sovrummet är ca 16 kvm och har både en skjutdörrsgarderob och en klädkammare som är ca 2,5 kvm. I både garderoben och klädkammare är det inredning från Elfa med hylla och klädstång samt linnedel med meshbackar i garderoben och hylla, klädstång och separat städskåp i klädkammaren. Liksom alla Elfa-system är det enkelt att flytta runt och bygga vidare utifrån sina egna behov, med all tänkbar garderobsinredning som kan kombineras i det oändliga med backar i olika utförande, hyllor och speciallösningar för till exempel skoförvaring eller upphängning av byxor!
De andra sovrummen är ca 9 kvm respektive ca 7 kvm och har förvaring i varsin garderob.

bild på Adam Hertzberg
Kontakt
Adam Hertzberg
Mäklare, Bjurfors
Till salu
Pris5.150.000 kr
Avgift5.768 kr/mån
Antal rum4 rum och Kök.
Boarea103 kvm
Våning0
Lägenhetsnummer20
GatuadressÖstra Stationsgatan 8
InflyttningKvartal 1, 2025

Galleri

Mer info

Kontakt

Adam Hertzberg

Adam Hertzberg Mäklare, Bjurfors

Om området

Omgivning

Läget är perfekt för dig som uppskattar både lugnet och närheten till stadspulsen. Härifrån når du centrala Karlstad på bekvämt promenadavstånd. I området finns det mysiga Hagatorget, den avkopplande Gubbholmen och en lekplats i Hagaparken.

Service

I närområdet hittar du all tänkbar service i form av matvarubutik, vårdcentral, restauranger, frisörer och övriga butiker.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse