Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Haga Strand_Interior04_Final_webb

Lgh 21, 3 rok, 79 kvm

Haga, Karlstad
21
Gavellägenhet med dubbla balkonger! Kontakta mäklaren för mer information!

Denna trea är en gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och balkonger i två. Här ges möjlighet till både värmande sol och svalkande skugga, den ena balkongen är dessutom inglasad. Gott om förvaring med såväl klädkammare som garderobsförvaring. Se mer detaljer på lägenhetsritningen och läs mer i broschyren!


HALL
Hallen har ett grått klinkergolv och vidare in i lägenheten ligger ett vitpigmenterat, mattlackat ekparkettgolv från Kährs. Skjutdörrsgarderoben har vita dörrar med profil i matt silver och är inredd med Elfas förvaringssystem med klädstång, ett avskilt städskåp och meshbackar för källsortering. Ytterligare förvaringsutrymme finns i klädkammaren som nås längre in i hallen.
KÖK/VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, den rymliga, inglasade balkongen nås från vardagsrummet. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, separat kyl och frys samt ugn och mikro i praktisk arbetshöjd i högskåp. De vita, släta skåpsluckorna får handtag i rostfritt. Ovanför diskbänken sätts ett vitt, blankt kakel som med sin stående sättning bidrar till det stilrena intrycket. Köksinredningen kommer från Vedum och har fullutdragslådor med dämpning, karusellskåp i hörnskåpet, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva (Vedums Chromix Silver) och LED-list som belysning under överskåp.
BADRUM
Badrummet har kakel och klinker i en vitgrå färgskala. Tvättställ med kommod från Vedum i modellen Free, vita lådfronter och handtag i rostfritt. Spegelskåp med LED-belysning. Duschen har väggar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Badrummet har även handdukstork och komfortgolvvärme.
SOVRUM
Båda sovrummen är ca 12,5 kvm. Det första har förvaring i två garderober och från detta rum når man lägenhetens andra balkong. Det andra sovrummet får en skjutdörrsgarderob.

bild på Adam Hertzberg
Kontakt
Adam Hertzberg
Mäklare, Bjurfors
Till salu
Pris3.895.000 kr
Avgift4.587 kr/mån
Antal rum3 rum och Kök.
Boarea79 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer21
GatuadressÖstra Stationsgatan 8
InflyttningKvartal 1, 2025

Galleri

Mer info

Kontakt

Adam Hertzberg

Adam Hertzberg Mäklare, Bjurfors

Om området

Omgivning

Läget är perfekt för dig som uppskattar både lugnet och närheten till stadspulsen. Härifrån når du centrala Karlstad på bekvämt promenadavstånd. I området finns det mysiga Hagatorget, den avkopplande Gubbholmen och en lekplats i Hagaparken.

Service

I närområdet hittar du all tänkbar service i form av matvarubutik, vårdcentral, restauranger, frisörer och övriga butiker.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse