Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Haga Strand_Interior06_Final_webb

Lgh 44, 2 rok, 52 kvm

Haga, Karlstad
Kvadratsmart tvårumslägenhet med bra förvaring. Inglasad balkong mot parken. Kontakta mäklaren för mer information

Kvadratsmart tvårumslägenhet med rymlig balkong som vetter mot parken. Fullt utrustat kök och gott om förvaringsutrymme. Kika mer på lägenhetsritningen och läs mer om detaljerna i säljbroschyren!


HALL
Hallen har klinkergolv i grått, vidare in i lägenheten ligger ett vitpigmenterat, mattlackat ekparkettgolv från Kährs. Skjutdörrsgarderoben har vita dörrar med profil i matt silver och är inredd med Elfas förvaringssystem med klädstång, avskilt städskåp och meshbackar för källsortering
KÖK/VARDAGSRUM
Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, kombinerad kyl och frys samt ugn och mikro i praktisk arbetshöjd i högskåp. Vita, släta skåpsluckor med handtag i rostfritt. Ovanför arbetsbänken sätts ett vitt, blankt kakel som med sin stående sättning bidrar till det stilrena intrycket. Köksinredningen kommer från Vedum och har fullutdragslådor med dämpning, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva (Vedums Chromix Silver) och LED-list som belysning under överskåp. Utgång till den inglasade balkongen.
BADRUM
Badrummet har vitt kakel och klinker i grått. Tvättställ med kommod från Vedum i modellen Free, vita lådfronter och handtag i rostfritt. Spegelskåp med LED-belysning. Duschen har väggar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Badrummet har även handdukstork och komfortgolvvärme.
SOVRUM
Sovrummet är ca 12,5 kvm. Stor skjutdörrsgarderob med klädstång med hylla samt meshbackar för linneförvaring. Liksom alla Elfa-system är det enkelt att bygga vidare utifrån sina egna behov, med all tänkbar garderobsinredning som kan kombineras i det oändliga med backar i olika utförande, hyllor och speciallösningar för till exempel skoförvaring eller upphängning av byxor!

bild på Adam Hertzberg
Kontakt
Adam Hertzberg
Mäklare, Bjurfors
Till salu
Pris2.250.000 kr
Avgift3.124 kr/mån
Antal rum2 rum och Kök.
Boarea52 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer44
GatuadressÖstra Stationsgatan 10
InflyttningKvartal 1, 2025

Planritning

44

Galleri

Mer info

Kontakt

Adam Hertzberg

Adam Hertzberg Mäklare, Bjurfors

Om området

Omgivning

Läget är perfekt för dig som uppskattar både lugnet och närheten till stadspulsen. Härifrån når du centrala Karlstad på bekvämt promenadavstånd. I området finns det mysiga Hagatorget, den avkopplande Gubbholmen och en lekplats i Hagaparken.

Service

I närområdet hittar du all tänkbar service i form av matvarubutik, vårdcentral, restauranger, frisörer och övriga butiker.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse