Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Haga Strand

Lgh 45, 2 rok, 53 kvm

Haga, Karlstad
Nu finns chansen att teckna avtal för en lägenhet i HSB brf Haga Strand - först till kvarn gäller. Kontakta mäklaren för mer information!
Detta är en av de lite mindre varianterna av tvårumslägenhet och den har väl fördelade kvadratmeter. Kök och vardagsrum i en öppen planlösning med utgång till den stora inglasade balkongen. Sovrummet får riktigt bra förvaring i form av en klädkammare. Fullt utrustat kök med bl.a. både kyl och frys i fullhöjd.
Adam Hertzberg
Kontakt
Adam Hertzberg
Mäklare, Bjurfors
Till salu
Pris2.375.000 kr
Avgift3.174 kr/mån
Antal rum2 rum och kök
Boarea53 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer45
GatuadressÖstra Stationsgatan 10

Bilder

Mer info

Kontakt

Adam Hertzberg

Adam Hertzberg Mäklare, Bjurfors

Om området

Omgivning

Läget är perfekt för dig som uppskattar både lugnet och närheten till stadspulsen. Härifrån når du centrala Karlstad på bekvämt promenadavstånd. I området finns det mysiga Hagatorget, den avkopplande Gubbholmen och en lekplats i Hagaparken.

Service

I närområdet hittar du all tänkbar service i form av matvarubutik, vårdcentral, restauranger, frisörer och övriga butiker.

Karta

Är du nyfiken på den här bostaden?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse