Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Haga Strand_Interior02_Ver02_Final

Lgh 49, 4 rok, 92 kvm

Haga, Karlstad
Utsiktsläge mot älven, högt upp i huset! Kontakta mäklaren för mer information!

Välplanerad fyrarumslägenhet med utsikt mot älven! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som vetter mot älven. Denna bostad har många fördelar såsom dubbla badrum och gott om förvaringsmöjligheter. Ta en närmare titt på planritningen och läs mer i broschyren för mer detaljer. Kontakta mäklaren för mer information!HALL
Hallen har ett grått klinkergolv och vidare in i lägenheten ligger ett vitpigmenterat, mattlackat ekparkettgolv från Kährs. Skjutdörrsgarderoben har vita dörrar med profil i matt silver och är inredd med Elfas förvaringssystem med klädstång och meshbackar för källsortering. Ytterligare förvaringsutrymme med bl.a. städskåp och linneförvaring finns i skjutdörrsgarderoben i den inre hallen.
KÖK/VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, separat kyl och frys samt ugn och mikro i praktisk arbetshöjd i högskåp. De vita, släta skåpsluckorna får rostfria handtag. Ovanför diskbänken sätts ett vitt, blankt kakel som med sin stående sättning bidrar till det stilrena intrycket. Köksinredningen kommer från Vedum och har fullutdragslådor med dämpning, karusellskåp i hörnskåpet, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva (Vedums Chromix Silver) och LED-list som belysning under överskåp.
BADRUM & WC/DUSCH
Badrummet har kakel och klinker i en vitgrå färgskala. Tvättställ med kommod från Vedum i modellen Free, vita lådfronter och handtag i rostfritt. Spegelskåp med LED-belysning. Duschen har väggar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Badrummet har även handdukstork och komfortgolvvärme.
Inredningsvalen i WC/DUSCH följer badrummets val gällande kakel och klinker. Här finns en kommod från Vedum, även denna med vita lådfronter och handtag i krom. Spegelskåp med LED-belysning. Duschvägg i klarglas och även här inne finns handdukstork och komfortgolvvärme.
SOVRUM
Det största sovrummet är ca 13,5 kvm och har förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Från detta rum når man den rymliga, inglasade balkongen. De två mindre sovrummen är ca 7,5 kvm respektive ca 7 kvm och har förvaring i varsin garderob.

bild på Adam Hertzberg
Kontakt
Adam Hertzberg
Mäklare, Bjurfors
Till salu
Pris4.795.000 kr
Avgift5.252 kr/mån
Antal rum4 rum och Kök.
Boarea92 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer49
GatuadressÖstra Stationsgatan 10
InflyttningKvartal 1, 2025

Planritning

49

Galleri

Mer info

Kontakt

Adam Hertzberg

Adam Hertzberg Mäklare, Bjurfors

Om området

Omgivning

Läget är perfekt för dig som uppskattar både lugnet och närheten till stadspulsen. Härifrån når du centrala Karlstad på bekvämt promenadavstånd. I området finns det mysiga Hagatorget, den avkopplande Gubbholmen och en lekplats i Hagaparken.

Service

I närområdet hittar du all tänkbar service i form av matvarubutik, vårdcentral, restauranger, frisörer och övriga butiker.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse