Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
shutterstock_1236779938

Nytorgsstaden

Kungälv - Ytterby, Kungälv
Centralt läge i Kungälvs centrum
HSB Göteborg planerar för nya bostadsrätter i Nytorgsstaden i centrala Kungälv.
Nytorgsstaden blir en urban del av Kungälvs stadskärna som binder samman gamla Liljedal med nya Kongahälla. Här bor du mitt i centrum nära stadslivets bekvämligheter och inte långt från hav och natur.

Våra nyproducerade bostäder är mer än bara en bostad. Huset, lägenheterna och de gemensamma utrymmena präglas av genomtänkt arkitektur, moderna planlösningar och byggs med hänsyn till klimatets bästa. Köper du en bostad i HSB har du även alltid möjlighet att göra personliga inredningsval.
placeholder för bild på kontakt
Kontakt
Boendeservice
Medlem, HSB Göteborg
Kommande
Antal rum1 - 5 rum och kök

HSB Göteborg planerar för nya bostäder i Nytorgsstaden i centrala Kungälv. Gör en intresseanmälan så får du mer information när säljstarten närmar sig. Vid säljstarten får HSBs medlemmar och bosparare välja bostad först, därefter erbjuds övriga intressenter köpa någon av de lediga lägenheterna. Du kan läsa mer om hur det går till vid en säljstart via länken.

Bilder

Mer info

Kontakt

placeholder för bild på kontakt

Boendeservice Medlem, HSB Göteborg

Om området

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse