50-års kalaset

Gransätras 50-års jubileum firades lördagen den 5/9 2015. Med tanke på väderutsikterna före, får man väl påstå att vi hade tur med vädret.

Visserligen fick loppisborden flytta inomhus en stund under eftermiddagsprogrammet, men sedan klarnade himlen upp så att det kunde hoppas friskt i hoppborgen på mellangården, drickas slush och ätas popcorn ute i det fria.

Förutom fiskdamm och tipspromenad för stora och små, erbjöds ansiktsmålning och ballonger av olika slag i PC.

Där hade även Anki Tsikkinis ordnat en liten utställning med glimtar från Gransätras 50 år som gått med hjälp av Gunilla Gustafssons bilder. Köksgänget serverade rulltårta och hembakta småkakor, ackompanjerade av trubadurtoner och inbjöd till samvaro runt fikaborden.

 

Riktigt varmt blev det dock först på kvällskvisten, då baren öppnade och musiken drog igång, både beträffande temperatur och stämning. Över 80 Gransätrabor hittade till Panncentralen och så var feststämningen på topp. Allsången varvades både med långväga och närproducerade trubadurer. Från Sundsvall hade Magnus Schön kommit och spelade både eftermiddag och kväll. Och från Sörgården: vår egen Tommy Fagerberg. Men längst vid högtalarna körde Cover Six med Håkan Hallgren i spetsen och det dansades och firades in på småtimmarna, då ovädret åter drog över Sätra.

 

Ett stort tack till Anki Tsikkinis, Jenny Fagerberg och alla er som hjälpte till under festen och efter festen – Tina Wolfgang, Anne-May Egnell Alestedt , Britt- Marie Karlsson

resten av familjen Fagerberg och även till alla er andra.

Utan Gransätrabor- ingen fest.
 • Dekorerad lokal
  Dekorerad lokal
 • Dekorerade barn
  Dekorerade barn
 • Grattis 50-åringen!
  Grattis 50-åringen!
 • Jubileumsåret 2015
  Jubileumsåret 2015