Nya bokningsregler

20 november 2019 Nya bokningsregler för bastu- & relaxavdelning, övernattningsrum och växthuset kommer att införas fr o m 1 mars 2020. Anledningen är att det är mycket svårt att boka en tid då det nästan alltid är fullbokat.

Bokning bastu- och relaxavdelning
Man har möjlighet att boka ett 3-timmars pass i taget. Ett pass upphör om man inte inom 30 min har aktiverat låset till utrymmet med sin tagg. Passet kan då bokas av någon annan.
Lokalen är öppen mellan kl 08.00 – 23.00.
Följande pass finns:
08.00 – 11.00
11.00 – 14.00
14.00 – 17.00
17.00 – 20.00
20.00 – 23.00

Bastun finns på bottenvåningen Skyttelgatan 17. För att komma in i rummet använder du din tagg.

Bokning övernattningsrum
Övernattningsrummet är avsett för korttidsuthyrning under max en dag i taget max tre gånger i månaden, dock ej i följd, från kl 12.00 till kl 12.00 följande dag. Du kan boka det 70 dagar i förväg. Det får vistas maximalt 10 personer i rummet, men endast 4 personer får samtidigt sova i rummet.

Rummet finns på bottenvåningen Industrigatan 25. För att komma in i rummet använder du din tagg.

Du måste ha egna sängkläder och hygienartiklar.

Kom ihåg att städa efter dig!

Växthuset
Man har möjlighet att boka Växthuset max en dag i taget mellan kl 08.00 – 23.00 max tre gånger i månaden. En elektronisk kalender finns bokningssystem men ingen koddosa för inpassering till växthuset.

Så här bokar du
Boka via info-talva i entrén
Logga in med din tagg på info-tavlan och stega dig fram med piltangenterna till den tid du vill ha och trycker OK.

Boka via internet
Logga in på sidan http://bokning.passerkort.se/hsbbrf402hamnen. Ditt användarnamn och lösenord som har delats ut till dig. Saknar du inloggninguppgifter hör av dig till HSB-förvaltaren Magnus Lövefors, magnus.lovefors@hsb.se.

Boka via mobil
Ladda ned appen Electrolux Vision Mobil. Bokar du via appen måste du ha användarnamn och lösenord som har delats ut till dig. Saknar du inloggningsuppgifter hör av dig till HSB-förvaltaren Magnus Lövefors, magnus.lovefors@hsb.se.