Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tryggare styrelse med rätt utbildning

Inspiration, motivation, erfarenhetsutbyte, glädje och kompetensutveckling. Det finns många anledningar att gå på kurs i HSB! Vi erbjuder dig som är aktiv i din bostadsrättsförening kvalificerade utbildningar som ger dig kunskap och stöd i ditt arbete som styrelseledamot.

Utbildning är en hjärtefråga för oss i HSB. Av erfarenhet vet vi att det är både enklare och roligare att driva en bostadsrättsförening om man känner att man behärskar sitt uppdrag. Välutbildade förtroendevalda ger stabila föreningar och trygga medlemmar. Kursutbudet kan variera lokalt runt om i landet.

Kurser år 2023 HSB Värmland och HSB Kristinehamn

Kurskatalog

Läs vår kurskatalog för att få en överblick över vilka kurser vi erbjuder!

Kursanmälan

Anmälan görs på vår hemsida, klicka på den kurs du är intresserad av. Nedan ser du kurserna som kommer genomföras under 2023. Sidan uppdateras efter hand - håll utkik!

Flera av våra kurser hålls digitalt i Teams.

Tre steg till kursanmälan

  1. Hitta kursen du vill gå på och stäm av med din styrelse. Eventuell kurskostnad faktureras bostadsrättsföreningen.

  2. Du anmäler dig digitalt via länkarna i kursinformationen för respektive kurs. Tänk på att anmälan är bindande.

  3. Om du måste lämna återbud bör det ske senast tre arbetsdagar innan kurstillfället. Därefter förbehåller vi oss rätten att fakturera hela kostnaden för kursen. Dessa återbudsregler gäller även de kostnadsfria kurserna.

Kontakta medlemsansvarig