Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Se upp för telefonbedrägerier!

Just nu pågår en typ av telefonbedrägerier så kallad "spoofing". Det betyder att bedragarna manipulerar telefonnummer så att du ser ett nummer på din display som ser ut att vara från betrodda företag eller myndigheter.

Mottagaren av samtalet möts av en engelskspråkig inspelad röst som kan säga sig vara från polisen eller berätta att mottagarens konto blivit kapat och att man behöver trycka på knappval för att komma vidare till teknisk support.

Tyvärr har sådana samtal kommit både till oss och våra medlemmar och kunder. Vi ber er därför vara extra vaksamma och försiktiga och vid minsta oro: lägg på luren.

Välkommen till oss på HSB Göta!

Felanmälan

Om något är trasigt i din lägenhet ska du göra en felanmälan. 

Felanmälan

Ring eller maila

Om du vill prata med oss ringer du
0771 10 10 30 vardagar 07:00-16:00

Skicka ett mail

Besöka oss

Välkommen att besöka vårt huvudkontor på Österängsvägen 3 i Jönköping vardagar 07:00-16:00 (fredagar 07:00-15:00).

Våra lokala kontors respektive adresser och öppettider hittar du längre ner på sidan!

Hyresförvaltning

HSB Gambrinus är vår avdelning för hyresbostäder och lokaler. Klicka nedan för att kontaktuppgifter till våra hyresförvaltare!

Kontakta oss!

Fastighetsförvaltning

Vill du komma i kontakt med någon hos oss som jobbar med tjänster inom teknisk eller ekonomisk förvaltning? Klicka på knappen!

Kontakta oss!

Nyproduktion & Entreprenad

Här jobbar vi med nyproduktion och renovering av bostäder samt energi- och byggledningstjänster. 

Kontakta oss!

Ledningsgrupp

Lokalkontor

Kontakt