Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Trädgårdstjänster i Karlstad och övriga Värmland

Hur viktigt är det egentligen med fastighetens utemiljö? Svaret är att det höjer mervärdet för bostaden. Vi på HSB Värmland erbjuder trädgårdstjänster i Karlstad och övriga Värmland. Vi hjälper dig gärna att skapa en bra och trivsam trädgård till din fastighet. Vi har ett brinnande trädgårdsintresse och stor erfarenhet av markskötsel. Bland vår personal finns allt från skötselpersonal till trädgårdsmästare. Du kan anlita oss för i princip alla tjänster inom skötsel av trädgård och mark - allt från idéer och projektering till utförande och praktisk skötsel.
mainimage

Skötsel och vacker utemiljö

HSB Värmland erbjuder fastighetsskötsel som vi kan anpassa efter era behov. Vi erbjuder också enskilda tjänster för att förbättra delar av er utemiljö, några exempel finns nedan. Kontakta gärna vår trädgårdskonsult för mer information eller en offert.

Ladda ner produktbladet Utveckling av utemiljö

Kontakta oss om tjänster inom trädgård och mark

Vi erbjuder trädgårdstjänster i Karlstad, Hammarö, Kil, Forshaga, Munkfors, Hagfors, Grums, Säffle, Arvika, Årjäng, Sunne och Torsby.

Vill du veta mer om trädgårdstjänster eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltningFyll i vårt formulär så hör vi av oss!

Hur kan vi hjälpa er med er utemiljö?

Kontakta vår Trädgårdsmästare

Skicka förfrågan via e-post eller be om en kostnadsfri offert.

Gestaltningsförslag

Tätt tillsammans med våra kunder arbetar vi fram de utemiljöer de efterfrågar.

Skötselplan

Skötselplan

Med en tydlig skötselplan och omsorg blir utemiljön trivsammare.

Trädvådsplan

Trädvårdsplan

Välvårdade träd ökar trivseln och ger ett mervärde till utemiljön.

Växtförslag

Rätt växt på rätt plats för en grönare, blommigare och trivsammare utemiljö.

Utomhusbelysning

Utebelysning

Trivsamt och tryggt med energisnål utebelysning.