171107 Glögg och jultändning

08 november 2017 Söndag 26 november klockan 17

Nu är det snart dags att återigen tända våra vackra julträd och julslingor. Söndagen den 26 november klockan 18 samlas vi vid lekplatsen, Kabelgatan 24−26. Vi tänder ljusen, dricker glögg och varm saft, äter pepparkakor och lite julgodis – och umgås! Föreningen bjuder.

Grillen strax ovanför lekplatsen kommer att vara igång, så ta med dig något att grilla och eventuella grillspett eller grillstickor.

Styrelsen kommer att finnas på plats och berätta kort om året som gått och vad som är på gång. Kanske vi i år kan få lyssna till levande julmusik, något vi inte har lyckats få till tidigare. Du som kan spela eller sjunga och vill bidra till stämningen, kontakta expeditionen.

Skulle det mot all förmodan bli busväder är vi i stället i samlingslokalen. Vi behöver veta hur många som kommer. Anmäl dig senast torsdagen den 23 november till expeditionen, expeditionen@hsbgraberget.se,telefon 031-12 02 51, eller med en lapp i den röda brevlådan. Ange antal vuxna, antal barn och eventuell gluten- och laktosintolerans.

Välkommen!
Styrelsen, HSB Brf Gråberget