Gästlägenheter

Gästlägenheter finns på Kabelgatan 22 och 35 E

Instruktion om bokningsmetoder finns här. Bokning och tllträde sker via alla dina egna taggar. Genom att utföra en bokning så godkänner du bokningsreglerna.

Vi har två gästlägenheter, varav en på Kabelgatan 22 på sidan mot Kabelgatan 20 och en på gaveln vid Kabelgatan 35 E. Båda har ingång direkt utifrån. Kabelgatan 22 är handikappvänlig, medan man når Kabelgatan 35 via en trappa.

Vi ber dig att i första hand boka Kabelgatan 35, om du inte särskilt behöver den handikappvänliga Kabelgatan 22. Detta för att i möjligaste mån tillfredsställa gäster med behov av anpassat boende.

Om din gäst behöver den handikappvänliga gästlägenheten, och bara den andra är ledig, se rubriken Kontakt, för ett försök till byte.

Kabelgatan 22 har sex sovplatser, medan Kabelgatan 35 har fem. Vidare finns dusch, pentry, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, sedvanligt husgeråd, barnstol, radio, TV, dammsugare och mopp med hink. Täcken och kuddar finns, men lakan och handdukar tar du med dig.

De personer som vi hyr ut gästlägenhet till är familj, släkt eller nära vänner som kommer på besök. Det är därmed inte tillåtet för medlemmar att boka gästlägenhet för egen övernattning utan gäster.

Bokningsregler:

  • Endast en aktiv bokningsperiod.
  • Sammanhängande period om högst fem nätter.
  • Olika lägenheter tillåts, men ej båda samma datum.
  • Högst sex månader i förväg.
  • Ej övernattning för medlemmar.
  • Ej för andrahandshyresgäster.

Du har tillträde klockan 12.01. På avresedagen ska du ha städat och lämnat lägenheten senast kl 12.00.

Hyran är 400 kr per dygn, vilket debiteras på nästa kvartalsavi. Om avbokning inte ägt rum två dygn före tillträdesdatum, debiterar vi dig bokningen som nyttjad.

Till sist, med hänsyn till allergiker och allas trevnad är det ej tillåtet med rökning eller djur inne i lägen­heten. Be även dina gäster att inte röka precis utanför entrén – röken går då rakt in i lägenheterna ovanför.