Ordningsregler för brf Linjalen

Dokumentet "Ordningsregler för Brf Linjalen" är ett viktigt komplement till bostadsrättsföreningens stadgar och Miljö- och Hälsoskyddslagen. Reglerna reviderades senast 2017-04-19.

Två grundregler gällande störningar (som även finns att läsa i varje trappuppgång):

• ”Största möjliga tystnad”: alla dagar kl. 22.00-07.00
  • Särskilt störande arbete får endast utföras vardagar kl. 08.00-20.00 och lördagar kl. 10.00-18.00

Föreningens samtliga regler finns i dokumentet nedan. I föreningen boende som önskar ett utskrivet exemplar av ordningsreglerna kan få detta på föreningsexpeditionen.

Förslag på tillägg och förtydliganden vid nästa revidering av reglerna kan mejlas till expeditionen/styrelsen (mejladress längst ned på denna sida).