Föreningens styrelse

Bostadsrättsföreningens styrelse är dess beslutande organ. Styrelseledamöterna väljs av dess förenings medlemmar vid föreningens årsstämma.

Brf Linjalens styrelse sammanträder minst 12 gånger per år. Minst en representant från styrelsen finns alltid på plats när föreningsexpeditionen är öppen. Om du är intresserad av att sitta med i styrelsen kan du meddela intresse till valberedningen när som helst under året.

Mer information om styrelsens ansvar i en bostadsrättsförening finns HÄR.

Brf Linjalens sittande styrelse under 2018/2019:

Ewa Hedström
Krister Andersson
Lena Wiklund - ordförande
Mattias Tichy - HSB-ledamot
Slavko Vuksanovic
Sven Janzon

Kontakt med styrelsen

Om du som boende i föreningen har några frågor till styrelsen som du tycker ska behandlas på ett styrelsemöte så kan du lämna dessa till föreningensexpeditionen på Västra Stillestorpsgatan 21, lägga ett meddelande i föreningsexpeditionens brevlåda i porten, eller skicka e-post till styrelsen.
Vid kontakt - skriv med ditt namn, adress, lägenhetsnummer (tre siffror), telefonnummer och eventuell e-postadress. Styrelsen har möte cirka en gång i månaden och besvarar skrivelser och e-post så snart det är möjligt.

Brf Linjalens styrelse 2018/2019
    Ewa Hedström (även Linjalens förtroendeman)
    Lena Wiklund (ordförande)
    Mattias Tichy (HSB-ledamot)