Tillgänglighet

Tillgänglighetsanpassningen inom föreningen varierar. Vissa av byggnaderna i föreningen har hiss, andra inte. Vissa entréer har ramp medan andra nås via ett par trappsteg. Husdjur är inte tillåtna i tvättstugor, festlokaler, gym eller gästlägenhet. Fråga gärna föreningens förtroendeman eller styrelse om du har några undringar om tillgängligheten på specifika ställen inom föreningen eller om du exempelvis behöver få någon specifik föreningsinformation utskriven med extra stor text.