Det gula navet på centrala Hisingen

HSB:s brf Linjalen ligger i stadsdelen Lundby på Hisingen och består av 426 lägenheter byggda 1963-71.

Adresser:
Västra Stillestorpsgatan 1-21 (udda nummer, totalt 23 adresser)
Övre Hallegatan 8-52 (jämna nummer, totalt 11 adresser)

Bostadsrättslägenheter: 420 st
Garageplatser för lägenhetsinnehavare: 420 st
MC-garageplatser: 6 st
Parkeringsplatser: 47 st
Studentlägenheter: 6 st
Gemensamhetslokaler: 6 st
Verksamhetslokaler för uthyrning: 6 st

Föreningslokaler att nyttja eller korttidshyra:
- Gym (Övre Hallegatan 32)
- Gästlägenhet (ingång via Västra Stillestorpsgatan 21)
- Pingisrum (Övre Hallegatan 20, i källaren)
- Röda stugan (mitt i området)
- Lilla fritidslokalen (Västra Stillestorpsgatan 7, yttre hörnet)

Att bo i bostadsrätt innebär att ta ett gemensamt ansvar för det gemensamma boendet. Till vår hjälp har vi bland annat en förtroendeman som håller föreningsexpeditionen öppen varje vecka och hjälper våra bostadsrättshavare med allehanda praktiska saker, styrelsen som tar beslut om det löpande arbetet i föreningen, valberedningen som föreslår nya förtroendevalda, förvaltaren som är föreningens röst gentemot diverse entreprenörer, fastighetsskötarna som sköter det dagliga arbetet i fastigheterna, lokalvårdarna som håller rent i våra gemensamma utrymmen och fritidskommittén som planerar och genomför arrangemang för alla som bor i föreningen.

Vill du engagera dig lite extra i vår förening - kontakta styrelsen eller valberedningen.
Har du enstaka förslag till förbättringar är de alltid välkomna. Skicka ett mejl och berätta vad du tänkt. Kontaktinfo längst ned på denna sida.

Välkommen!