Stadgar för HSB brf Linjalen i Göteborg

Aktuella stadgar för HSB brf Linjalen kan läsas eller skrivas ut genom att klicka på nedanstående länk.

Stadgarna är bostadsrättsföreningens grundläggande regler. Dessa reglerar förhållandet mellan föreningen och medlemmarna. Stadgarna är ett av de viktigaste dokumenten för en förenings medlemmar att känna till. Det är föreningsstämman som beslutar om stadgarna. Stadgarna är registrerade hos Bolagsverket och är därför en offentlig handling.

Brf Linjalen beslutade vid extra föreningsstämma 2017-10-23 samt vid ordinarie föreningsstämma 2017-11-13 beslutat att anta nya stadgar. Protokoll från dessa stämmor hittar du under Föreningen - Årsstämma. Mer om stadgebytet kan du läsa HÄR.

Stadgarna som trädde i laga kraft 2018-02-13 hittar du här: