Styrelsen informerar april 2021

01 april 2021 Städdag och container i april och årsstämma 11 maj

Städdag och container

Tack alla som deltog i året städdag 18 april på ett covid-säkert sätt. Som tidigare år så har en container funnits på gården mellan hus 54 och 56 från tisdag 13 april, då den ställdes upp, till måndag 19 april, då den forslades iväg. I containern kan blandat avfall kastas. Dock inte elektronik och färg. För elektronik finns en separat bur som många uppskattar sedan det introducerades härom året. Både containern och elektronikburen tömdes/byttes under veckan.

Årsstämma tisdag 11 maj

Årsstämman hålls i år tisdag 11 maj som tidigare blänkats för. Även i år blir årsstämman helt digital med möjlighet till poströstning på grund av den fortfarande allvarliga covid-situationen.

Föreningen behöver fler som enagerar sej i genomförandet av verksamheten. Dels i styrelsen eller övriga förtroendeuppdrag och dels i någon arbetsgrupp eller övriga kortare insatser. Exempel på kortare insatser är att hålla i en aktivitetsdag t ex städdag, arrangera gårdsfest eller lära känna grannarna-mingel. Kontakat valberedningen eller styrelsen direkt om du är intresserad av att engagera dej.

Styrelsen nås på e-post via info@ottnaren.se och besök gärna hemsidan där både mer bestående och regelbunden information finns, men även mer sporadiska artklar kommer att läggas ut, www.ottnaren.se

Hälsningar styrelsen

(If you do not understand this message, please contact the board for a translation.)