Styrelsen informerar januari 2019

31 januari 2019 Ett nytt år är här. Mot ljusare tider och nya möjligheter.

Som vanligt så är i årscykeln att en årsstämma ska hållas. I år kommer stämman att hållas torsdag 16 maj. Så markera kvällen i din kalender redan nu.

För att hålla våra gemensamma utgifter nere och i förlängningen den eskilda medlemmens månadsavgift nere sköter de aktiva medlemmarna  i styrelsen vissa löpande uppgifter medan annat läggs ut på entreprenad.

Vi är ju alla en del av föreningen som äger vår fastighet. I grunden förväntas alla medlemmar att vid något tillfälle delta aktivt i föreningens arbete. Engagemanget kan givetvis se olika ut för olika aktiviteter och omfånget kan också vara för kortare eller längre tid.

Då trenden är att allt fler är medlemmar i förening under en kortare tidperiod än tidigare står vi inför en utmaning att fortfarande kunna engagera medlemmar med olika kompetenser under kortare perioder som del av föreningens arbete.

Om du är intresserad av att bidra till att göra alla arbetsuppgifter mer synliga eller kanske vill ta ansvar i styrelsen för ett eller ett par år är du välkommen att ringa antingen valberedningen eller någon av oss i styrelsen.

Den här nyheten kommer att fyllas på med lite fler detaljer under februari.