Styrelsen informerar januari 2017

22 januari 2017

Termostatbytet
Slutinställningar kommer att ske vecka 5, månadsskiftet januari/februari 2017. Då behöver rörmokaren åter tillträde till samtliga lägenheter. Energi och Miljö-teknik AB kommer att informera om vilken dag det blir i just din lght. Referens-temperaturen ska sedan vara 22 grader i lägenheten. Denna temperatur mäts mitt i vardagsrummet och 1 m ovan golvet. 

Nya styrelseledamöter och stämman 2017

 Styrelsen behöver förstärkning då flera ledamöter har flyttat under hösten. Vi bor i en välskött förening. Men detta görs inte av sej själv. Därför behöver vi nu bli fler som engagerar sej. I annat fall kan det bli så att föreningen får köpa in fler tjänster och månadsavgiften måste höjas. Stämman kommer att vara torsdagen den 11:e maj 2017 men kontakta styrelsen redan nu om ni är intresserade av styrelsearbete.

Container   

En container kommer att finnas på gården mellan hus 54 och 56 första veckan i april. Den kommer att ställas upp tisdagen den 4:e april och transporteras bort måndagen den 10:e april. Där kan man kasta blandat avfall men inte elektronik eller färg. Är ni osäkra på vad som kan kastas så kontakta fastighetsskötarna. 

 

 Övrig information

Styrelsen nås på info@ottnaren.se                                                                                                                             

 

Styrelsen Ottnaren 

 

(If you do not understand this message, please contact the committee)

 

 
 

 

 


Till nyhetslistan