Styrelsen informerar oktober/november 2015

30 oktober 2015 En rensning av cyklar i cykelställ och förråd kommer att ske i början av 2016. Var vänlig och se till att din cykel är märkt då omärkta cyklar kommer att plockas bort. För att vi ska märka våra cyklar lika finns gulgrönt band att knyta fast på din cykel. Dessa finns cykelutrymmena i burkar.

Märkning av cyklar

En rensning av cyklar i cykelställ och förråd kommer att ske i början av 2016.
Var vänlig och se till att din cykel är märkt då omärkta cyklar kommer att plockas bort.
För att vi ska märka våra cyklar lika  finns gulgrönt band att knyta fast på din cykel. Dessa finns cykelutrymmena i burkar. 

Våra trädgårdar

Just nu pågår det en inventering av våra trädgårdar i samarbete med HSB. De hjälper oss även med planering av framtida trädgårdsarbete.

 

Trivselregler

Visa dina grannar hänsyn och rök inte på balkonger eller i anslutning till entréer och fönster, detta eftersom rök lätt tränger in till grannen genom fönster och ventiler. Tänk även på att ditt golv är din grannes tak. Det är därför viktigt att du inte låter TV, radio eller annat ljud stå på för högt. Det är särskilt viktigt mellan kl 22.00 och 07.00, då vi bör iaktta ”största möjliga” tystnad. Har ni tvättmaskin i er lägenhet vänligen respektera samma tvättider som gäller i tvättstugorna och tvätta inte efter kl 21 vardagar eller efter 18 helgdagar. Se föreningens trivselregler på hemsidan:

https://www.hsb.se/goteborg/brf/ottnaren1938/om-ottnaren/trivselregler/

 

Levande värme och ljus

En av föreningens stora kostnader är uppvärmning. Tänk därför på att dra ner värmen på elementen när du reser bort, på så hjälps vi alla åt att hålla våra månadsavgifter nere!

 

Nu kommer mörkret och då ökar användandet av levande ljus. Kolla en extra gång att du släckt dina ljus och se till att du  har en brandvarnare med fungerande batteri.

 

Frågor

Har ni frågor kontakta fastighetsskötarna eller styrelsen:

fastighetsskotarna@ottnaren.se  Telefon: 031-20 14 91 mån-fre 09:00-09:30, 0730-58 79 66 på förmiddagarna mån-fre. info@ottnaren.se

 

/Styrelsen Ottnaren

 

(If you do not understand this message, please contact the committee, this is important information about maintenance of our buildings.)