Styrelsen informerar december 2014

01 december 2014

Månadsavgiften 
Månadsavgiften till föreningen kommer att sänkas med 3 % under 2015, vilket motsvarar det som varje lägenhet betalar till COMHEM idag. Däremot tillkommer en månadsavgift på månadsavierna för bredband till COMHEM, 191 sek för varje lägenhet. Tillsammans motsvarar detta en höjning av avgiften på ca 100 sek.

Bredband
Styrelsen beslöt, efter att tillfrågat medlemmarna, att införa en gruppanslutning av bredband. Över 90 % av medlemmarna som svarade var positiva. 
Fr.o.m 1 november 2014 har alla lägenheter tillgång till bredband 100/10, basutbud digital-tv samt ip-telefoni. För att aktivera detta behöver dock varje medlem kontakta COMHEM på telefon 0775-171720. Fr.o.m 1 januari 2015 kommer kostnaden för denna tjänst att synas på er månadsavgiftsavi till föreningen.

Nya stadgar
HSB har tagit fram nya stadgar som föreningen ska anta nästa år. För detta krävs det två (2) stämmobeslut. En extra stämma som enbart gäller de nya stadgarna är planerad till torsdagen den 26:e februari. Ordinarie års-stämman infaller torsdagen den 23:e april. Mer information kommer senare.

Brandsäkert hem
Tänk på att ha brandvarnare i lägenheten och en god regel är att den som tänder ett levande ljus också släcker det samt att det släcks när rummet lämnas.

Uppvärmningskostnader 
Uppvärmningskostnaden är en av föreningens största kostnader. Sänk gärna temperaturen om du reser bort under julen eller andra helger.

Övrig information
Styrelsen nås på info@ottnaren.se , besök gärna www.ottnaren.se

God Jul & Gott Nytt År
Styrelsen Ottnaren