Styrelsen informerar juni 2018

23 juni 2018 Obligatorisk ventialtionskontroll, spolning av stammar och 80-årsfest.

 

Viktig information angående tillträde till er lägenhet

 Under september månad kommer föreningen att göra den obligatoriska ventilationskontrollen OVK. Det är ventilationsfirman ISAB som då behöver tillträde till samtliga lägenheter.  Eventuellt ska också stammarna spolas under hösten. Vilka dagar som det berör Er lägenhet kommer med senare information.

 Det finns flera alternativ till hur tillträdet kan ske.

  1. Ni är hemma dessa dagar då arbetet utförs.

  2. Ni som har en lägenhet där huvudnyckel kan användas, låser inte 7-tillhållarlåset (övre låset) de dagar som detta behövs.

  3. Ni lämnar in en uppsättning av nycklar till styrelsen som förvarar dessa i ett certifierat kassaskåp i styrelserummet 54A. Överlämningen görs på en överenskommen tid under augusti månad.

Är Ni osäkra om det går att använda huvudnyckel till Er lägenhet kan Ni höra av Er till styrelsen på mailadress info@ottnaren.se

 Har Ni ingen möjlighet att skicka email  kan Ni kontakta fastighetsskötarna på mobil 0730587966  som vidarebefordrar detta till styrelsen.

 Om tillträde till Er lägenhet ej fås kan detta medföra kostnader för föreningen och även för lägenhetsinnehavaren.            

 Gårdsfest söndagen den 9 sept kl. 17.00

 HSB Ottnaren fyller 80 år. Detta ska firas. Det planeras en gårdsfest på självaste valdagen kl. 17.00 på gården mellan 54:an och 56:an. Vår tidigare fastighetsskötare Hasse står för musiken. Det utlovas både Elvis och Taube.                                                                                                  

Hälsningar,

Styrelsen     info@ottnaren.se

  

If you do not understand this message, please contact the board, this message contains important information about maintenance of our buildings.  

 


Till nyhetslistan