Informationsblad februari 2021

16 februari 2021

NEDMONTERING AV GAMLA PARKERINGSLJUS
Den gamla belysning som finns på föreningen parkering  kommer inom kort att monteras ner. För att detta ska kunna genomföras så behöver vi tömma parkeringen. När datum är satt så kommer styrelsen komma ut med separat information avseende tider. Det är av högsta vikt att bilarna flyttas på aviserad tid. Flyttas inte bilarna så kan nedmontering inte ske och föreningen kommer få stå för den extra kostnad det innebär. Mer information om specifikt datum kommer inom kort.JP SPOLSERVICE BOKAD FÖR SLAMSUGNING
Föreningens stammar är i stort behov av slamsugning. På grund av rådande pandemi så har styrelsen tidigare valt att skjuta på det men nu börjar det bli akut och spolningen måste genomföras.

Planerad start är 2021-04-12

Mer information om specifika tider för varje uppgång kommer inom kort. Det är viktigt att ni är hemma för att släppa in spolarna. Har ni inte möjlighet till detta så behöver ni lämna in er nyckel. 

Mer information och en påminnelse kommer ut när det närmar sig. Vet ni med er redan nu att ni är bortresta under den perioden så kontakta styrelsen.PÅMINNELSE FRÅN STYRELSEN
Tänk gärna på att inte rasta våra husdjur på våra fina gårdar. Så vi håller våra innegårdar fräscha för alla våra medlemmar.

Styrelsen vill även uppmuntra till felanmälan hos OwnIT. Vi vill att internet ska funka lika bra och stabilt hos alla våra medlemmar och vi tycker det är viktigt att Ownit får reda på om deras tjänster brister.

Föreningslokalen Linden kommer fortsätta hållas stängd på obestämd tid. Givetvis hoppas vi på att kunna öppna för uthyrning så snart som möjligt.

Tyvärr får vi i styrelsen meddela att Johan Lindberg valt att avgå från styrelsen. Vi tackar Johan för hans tid och engagemang.

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen Brf Täppan

2021-02-08