Vill du bo i HSB Living Lab?

Om du vill bo i våra moderna, världsunika lägenheter ska du hålla utkik på hsb.se. Där lägger vi ut dem allt eftersom de blir lediga. Men innan du söker är det bra om du läser vår FAQ-sida, så att du vet vad du ger dig in på.

Huset fullt!
Just nu har vi inga lediga lägenheter i HSB Living Lab. Läs längst ner på den här sidan om hur du lägger in en bevakning för att få reda på när vi har något ledigt nästa gång.

Att vara hyresäst i HSB Living Lab
Innan du söker lägenhet hos oss är det viktigt att du ställer dig frågorna om du kan tänka dig att bo bland mätutrustning, tvätta tillsammans med kompisar i foajén och ha världens forskningselit och frågvisa journalister springandes i huset? Vi ska inte sticka under stol med att det är ett speciellt boende, men vill du bo modernt och i en unik och dynamisk miljö, då kan HSB Living Lab vara något för dig! Läs mer här.

Så fungerar uthyrningen
För att bo i någon av HSB Living Labs studentlägenheter är grundkriteriet att du är student på Chalmers tekniska högskola eller Göteborgs universitet. Är du dessutom bosparande medlem har du chans till förtur.

För att bo i klustret med fem lägenheter för HSB-medlemmar finns inget krav på att du ska studera. Här har bosparande medlemmar i HSB Göteborg chans till förtur. Är du mellan 18 och 29 år har du dessutom ytterligare förtur. Om du tackar ja till en lägenhet i HSB Living Lab behåller du dina bosparpoäng.

Hyran för 47-kubikslägenheterna på plan två och fyra är 4 923 kronor i månaden. I hyran ingår bredband, varmvatten, uppvärmning och el.

När en lägenhet blir ledig läggs den ut på HSBs hemsida 
Skriv "HSB Living Lab" i fältet Jag vill bo i så kommer det upp som sökalternativ. Välj det som område, kryssa "Vanlig hyresrätt" och klicka på Sök.

På sidan du får upp med sökresultat kan du markera "Prenumerera på sökningen", så får du ett meddelande när en ledig lägenhet publiceras.