Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ny i styrelsen för HSB Norr

19 april 2024

Torsdag den 18 april hölls HSB Norrs föreningsstämma på Wood hotel i Skellefteå där Håkan Nordin valdes in som ny ledamot i styrelsen.

Håkan Nordin kommer från Boden och arbetar som etableringsansvarig/fastighetsutvecklare vid Bodens Utveckling AB. Han koordinerar även näringsliv och symbiotiska effekter av den gröna omställningen i Boden och driver energirelaterade hållbarhetsprojekt.

- Boden växer och vi vill växa med Boden. Därför känns det jättebra att få in en ledamot i styrelsen som har rötterna där. Håkan har lång erfarenhet av bland annat Fastighets- och näringslivsutveckling, så han blir en värdefull tillgång i styrelsen, säger Thomas Björk, styrelseordförande HSB Norr.

Det var totalt 101 anmälda till föreningsstämman med deltagare från Norr- och Västerbotten. Efter stämman modererade HSB Norrs vd Mattias Lundström ett panelsamtal med Lorents Burman, kommunalråd Skellefteå, Helena Markgren, vd för Skebo samt Johan Nyhus, förbundsordförande HSB riksförbund, i temat ”En hållbart växande stad”.

Kontakt:

Thomas Björk, styrelseordförande HSB Norr, 070-606 85 61, thomas@tbmanagement.se
Mattias Lundström, vd HSB Norr, 070-313 36 00, mattias.lundstrom@hsb.se

HSB Norr är den nordligaste av HSBs regionföreningar med ett verksamhetsområde som sträcker sig från Umeå i söder till Kiruna i norr. Föreningen ägs av drygt 40 000 enskilda medlemmar och 286 bostadsrättsföreningar. HSB Norr har 158 medarbetare på 9 orter och arbetar med allt från att bygga, äga och förvalta bostäder till utbildning och löpande rådgivning för både bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. HSBs uppdrag är att i samverkan med medlemmarna skapa vad vi kallar Det Goda Boendet – goda bostäder, välskötta hus, trygg boendeekonomi och en god boendegemenskap. Eftersom det är medlemmarna som äger HSB är det också de som demokratiskt beslutar om verksamheten och ges chansen att utveckla sitt boende till något unikt och givande.

Taggar

HSB Norr