God Jul & gott nytt år !

14 december 2021 Vi, Styrelsen och förvaltningen, vill tacka för detta år och önska en härlig jul och ett gott nytt år!

Sopor

Vi vet att det ofta blir mycket grovsopor under helgen, därför kommer vi även detta år att ställa ut containers för att underlätta för er. 1 container kommer att ställas på parkeringen på Balladgatan och den andra vid vändzonen på Serenadgatan. De kommer att stå där från den 20/12 till den 17/1, släng er vissna julgran och överblivna förpackningar, ni kan även passa på att rensa lite i era förråd.

Under vecka 50 kommer vi att lägga ut julsäckar i trapphusen dessa kan ni använda till julklappar eller ha som skräppåsar. 

När många nu är lediga, kan det vara bra att känna till, att mycket som underlättar boendet, finns digitalt. Därför vill vi passa på att nämna att…

Felanmäl på Mitt HSB

Om något är trasigt eller inte fungerar som det ska i din lägenhet eller i fastigheten ska du göra en felanmälan. Det gör du enklast i Mitt HSB, då kan du följa ditt ärende. Logga in på hsb.se/malmo med BankID eller lösenord. 

Besök vår hemsida för senaste nytt

På denna sida försöker vi att uppdatera samtliga medlemmar i föreningen kring vad som händer gällande projekt, beslut med mycket mera. 

Även i år väljer HSB Malmö att ge en julklapp till några av samhällets mest utsatta. Det gör vi genom att skänka en summa pengar till Skåne Stadsmission. På så vis bidrar till att ge mat på bordet, värmande kläder och långsiktigt stöd till Skånes mest utsatta.

God jul och gott nytt år önskar 
Styrelsen i samarbete med förvaltninge på HSB Malmö!