Vi är årets energibästa bostadsrättsförening!

01 april 2022 Vi är så stolta att kunna meddela att vår förening har vunnit ett pris för våra insatser kring minskad energi. Priset delas ut av HSB Malmö och går till den förening som minskat sin förbrukning av köpt energi, el och värme räknat i kWh/kvadratmeter mest procentuellt under året.

Detta uppmärksammar HSB Malmö på flera sätt. Bland annat är vi med i ett reportage där vi berättar mer om vilka energiåtgärder vi har gjort och vad de har fått för effekt. Reportaget kommer i nästa nummer av medlemstidningarna Uppdraget och Hemma i HSB, samt som digital annons på Sydsvenskan under vecka 14.

Förutom äran, och möjligheten att inspirera andra föreningar, har vi fått ett diplom och en energibesiktning, värde 10 000 kr.

Som du säkert känner till fyllde vår kära bostadsrättsförening 50 år förra året. På grund av pandemin valde vi att skjuta på firandet, och hoppas att kunna fira senare i sommar (och även då passa på att fira detta pris tillsammans). Här finns pressmeddelandet “Vinnare av Årets energibästa bostadsrättsförening 2021 är HSB brf Högaholm”.

Bästa hälsningar,

Styrelsen
HSB brf Högaholm