Utbud

Bastu: I varje hus finns en bastu att tillgå för medlemmarna.
Boulebanor: Mellan hus 46 och 48 finns det två boulebanor.
Bredband: Samtliga lägenheter har uttag för bredbandsuppkoppling. Föreningen har valt Ownit som bredbandsleverantör. Kostnaden är 65:-/mån för 500-1000Mbit/s.  Bredbandsfaktura skickas separat från Ownit.
Barnvagnsrum: I varje trapphus på källarplan finns låsta barnvagnsrum. I dessa går det bra att förvara barnvagnar, rullstolar och rollatorer.
Cykelförvaring: Samtliga gårdar är utrustade med öppna cykelställ och på två av gårdarna finns det även skydd för cyklar under tak. Varje källare har dessutom cykelförråd som öppnas med din tagg.
Fritidslokal: Finns i hus 42. (gaveln mot Pjättgången)
Förråd: Till varje lägenhet hör ett mindre varmförråd i källaren och ett kallförråd på vinden.
Garage: Garaget med kameraövervakning finns mellan hus 46 och 48. Det finns 88 plaster varav tre för motorcyklar. Särskild kölista finns till garaget, kötid är f.n. ca fyra år.
Hobbyrum: I varje källare finns ett hobbyrum. Här kan man t ex. laga cyklar och renovera möbler.
Kabel-TV: Samtliga lägenheter är anslutna till Com Hem.
Konst: På gården till hus 48 finns föreningens rofyllda vattenfontän. Skulpturen vid namn Symfoni är gjord av Anders Olson och placerades här 1959.
Lekplatser: Ny lekplats kommer att installeras under 2015 och den ersätter den tidigare mellan hus 44-46. Det finns även en kommunal lekplats i närliggande Mellanhedsparken.
Sopnedkast: Vi har kvar våra sopnedkast och erbjuder sortering av matavfall och restavfall direkt i nedkasten. Alla gårdar har kärl för papper, kartong, färgat glas, klarglas, plats och metall. I källarna finns kärl för elektronik, batterier, lysrör och glödlampor. Grovsopor transporter man själv till Ollebo.
Trädgårdar: Våra trädgårdar nyanlades år 2000. Här finns grillplatser som under 2015 kommer att fräschas upp, fruktträd och bärbuskar som får fritt avnjutas av medlemmarna.
Tvättstugor: Varje hus är utrustat med två tvättstugor renoverade 2003 med tillhörande torkrum och torkskåp. Här finns också sten och elektrisk mangel.
Toalett: I varje källare finns det nyrenoverade toaletter.
Övernattningslägenhet: Finns i källaren, på gaveln 48C och bokas via dem digitala tavlorna.
Extra förvaringsutrymmen: finns att hyra mot mindre kostnad. För närvarande kö.