Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Här hittar du våra medlemserbjudanden

Som HSB-medlem har du tillgång till många uppskattade medlemserbjudanden. Vad sägs som rabatterade priser på bredband och inredning till drömköket eller hotellnätter till förmånliga priser. Du hittar allt det och många fler medlemserbjudanden i Mitt HSB.

Ett urval av alla medlemsförmåner du kan ta del av just nu

Vrida of Sweden

Flytta taklampan upp till 150 cm med svensktillverkade lamparmar i trä och metall från Vrida of Sweden. Installationen är enkel och du slipper både nya hål i taket och hängande sladdar.

För att fira att HSB fyller 100 år får du som HSB-medlem i 100 dagar 30% på alla modeller på vrida.se/butik, gäller till och med 10 januari 2024.

Nordkök

Just nu får du som HSB-medlem 50% på Nordköks Procut knivpaket med fyra exklusiva köksknivar, tillverkade av förstklassiskt chrome vanadium stål. Betala endast 750 kr (ordinarie pris 1 500 kr) inklusive frakt. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker under 2023.

Logga in på Mitt HSB för att läsa mer och ta del av erbjudandet.

Volvo On Demand

Med Volvo On Demand får du det bästa av smart bildelning – anpassat efter dina behov. Ladda ner appen och kom igång på nolltid. Som HSB-medlem får du 6 månaders fritt medlemskap.

Hafa Brand Group

Hafa utvecklar badrumsmöbler för stora som små badrum. Nu kan du som medlem köpa utvalda kampanjprodukter till ett rabatterat pris, som bland annat duschväggar, duschset och köksblandare i olika utföranden.

För att läsa mer och ta del av din rabattkod loggar du in i Mitt HSB.

Dina Försäkringar

Som HSB-medlem köper du hemförsäkring till ett förmånligt pris hos Dina Försäkringar. Hemförsäkringen har skydd för maskinskada på elcykel, du får hjälp vid nättrakasserier och ID-stöld, ersättning för bagage som blir försenat på resan och drulleförsäkring ingår alltid. Dessutom får du ersättning vid brand, stöld, vattenskador och annat som kan hända. Hemförsäkringen får toppbetyg av Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Ta del av erbjudandet genom logga in i Mitt HSB.

The Friendly Home

Få ett väldoftande hem med doftpaketet Fresh. Som HSB-medlem får du 30 %
rabatt på storsäljaren som inkluderar doftljus, doftpinnar och tvål. Produkterna
har en frisk och fräsch doft av mandarin, lime och rosa grape i kombination med
vita blomster och vanilj. Du får också 15 % på övrigt sortiment.

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

 

Nextory

Lyssna på en bok i bilen, på väg till bussen, när du tar en långdusch eller går en promenad. Nextory är en prenumerationstjänst med ljudböcker, e-böcker och digitala magasin direkt i mobilen eller surfplattan via iOS- eller Android-app.

Logga in på Mitt HSB för att få läsa och lyssna gratis i 60 dagar.

 

SmartBox

SmartBox erbjuder smart magasinering och flytthjälp i Malmö, Göteborg och Stockholm. HSBs medlemmar får 10% rabatt på magasinering hos SmartBox.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Bright Equipment

Som HSB-medlem får du 30% rabatt på vattentäta kvalitetsryggsäckar. En perfekt julklapp till dig själv eller en vandringssugen vän.

Läs mer och få tillgång till rabattkoden när du loggar in på Mitt HSB.

Se dina förmåner

Logga in på Mitt HSB idag för att ta del av dina förmåner som HSB-medlem.

Se alla erbjudanden