Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighet Dragarbrunn 5:5 såld

02 juli 2021 HSB Uppsala har sålt fastighet Dragarbrunn 5:5, belägen på Kungsgatan 10 i Uppsala, till ett gemensamhetsbolag ägt av COB Rosenkvist Fastigheter och YR Invest AB.

- Vi ser löpande över våra fastigheter och för att skapa utrymme för framtida investeringar i vårt fastighetsbestånd, har vi beslutat att sälja Dragarbrunn 5:5. Fastigheten övertas nu av aktörer med lång och gedigen erfarenhet av att äga och förvalta fastigheter, vilket är glädjande, säger Göran Jaxéus VD HSB Uppsala.

- Vi är glada över att ha fått förtroendet att förvärva Dragarbrunn 5:5 i Uppsala, säger Christophe Lovén, YR Invest AB.

- Våra förvärv av fastigheter är alltid långsiktiga och vår målsättning är att på bästa sätt fortsätta förvalta fastigheten, säger Willie Rosenkvist på COB Rosenkvist Fastigheter.

Vid frågor, kontakta:
Anna Karlsson
E-post: anna.karlsson@oc.se
Mobil: 0731-800 584