Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSBs webbplats får ny kostym och breddat innehåll

11 juni 2021 I juni kommer www.hsb.se och HSB-bostadsrättsföreningars hemsidor att kläs i ny kostym. Förändringen innebär nya typsnitt, färger, samt uppdaterad meny och sidfot. Samtidigt förbättras och moderniseras webbplatsens struktur.

Med utgångspunkt i undersökningar om vad medlemmar, kunder och medarbetare behövde och förväntade sig av webben började vi 2020 skissa på en uppdaterad struktur, design och vilket innehåll som vi behövde komplettera med för att lyckas möta förväntningarna.

– Grundtanken är att webben ska vara ett nav för nyheter, tips och inspiration kopplat till boendet. Bland annat har vi ett stort material i HSBs medlemstidningar som kan tillgängliggöras digitalt och därmed nå många fler, berättar Emelie Bergsten innehållsredaktör på HSB Riksförbund.

Emelie berättar mer om vad den uppdaterade sajten ska uppnå:

– Vi vill skapa större enhetlighet mot nya medlemmar och kunder. Att de möts av ett HSB. Idag finns vår sajt representerad hos varje regional HSB-förening. Det ska vi fortsätta med, men vid sidan av vår lokala kommunikation behöver vi också skapa gemensamma kommunikationsytor för gamla och blivande medlemmar. Där ska finnas tydliga erbjudanden till dem som vill bli medlem eller bosparare, som letar ny bostad eller söker efter mer kunskap eller inspiration om boendet. En annan viktig målgrupp är alla de som är eller kanske ska bli förtroendevalda och som vill lära sig mer om styrelsearbete och förvaltning i en bostadsrättsförening. Hsb.se ska helt enkelt vara platsen som tillgodoser alla behov kring boendet i HSB.

Arbetet med att förbättra HSBs webbplats fortsätter fram till hösten med den del på hsb.se som heter ”Sök bostad”.

Den 15 juni bygger vi om HSBs webbplats
Det kan innebära att vissa saker inte riktigt fungerar som önskat under dagen. Vi hoppas att du kan ha överseende med det, tack för visat tålamod!