Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Dela finalist i Hemnet-galan Guldhemmet

07 april 2021 HSBs nya modell för att underlätta för unga vuxna att komma in på bostadsmarknaden, HSB Dela, är finalist i kategorin ”Årets Innovation” i Hemnets gala Guldhemmet.

Det är Sveriges största bostadsportal Hemnet som står bakom galan Guldhemmet, vilken syftar till att samla och hylla landets främsta och viktigaste insatser bland fastighetsmäklare och bostadsutvecklare.

– Förra årets premiär av Guldhemmet var en fantastisk upplevelse där vi samlade bostadsbranschen under ett tak för att hylla de främsta prestationerna från året som gått. Nu hoppas vi att vi ska kunna hålla galan som planerat. Efter detta år där bostadsbranschens aktörer tillsammans arbetat för att hålla marknaden rullande förtjänar fastighetsmäklare och bostadsutvecklare all uppmärksamhet de kan få, säger Cecilia Beck-Friis, vd på Hemnet, i ett pressmeddelande.

Efter att ha utvärderat drygt 340 nomineringar har årets jury utsett totalt 24 finalister fördelat på 8 kategorier. Inom kategorin ”Årets Innovation” har man valt ut HSB Dela som ett av de tre initiativ som kan vinna, och vinnare offentliggörs i samband med den gala som äger rum den 16 september.    

HSB Dela

Läs mer om vår modell för att underlätta för unga vuxna att ta sig in på bostadsmarknaden här.
HSB Dela