Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hyresfastigheten Solbrinken 60 år!

16 december 2021 Vår hyresfastighet Solbrinken i Bjärnum firar 60 år i år. Två av våra nuvarande hyresgäster flyttade in när huset stod färdigt, den 16 december 1961. Idag besökte vår förvaltare Lena Yüceakin och Anne Siivola, chef för bosociala avdelningen dem med julbukett och en grattishälsning!
Lena och Anne gratulerar Gunvor i Solbrinken

En av hyresgästerna som flyttade in i Solbrinken för exakt 60 år sedan, den 16 december 1961, är Gunvor Pålsson. Hon flyttade in med man och tre små barn och minns känslan av att gå från ett boende med endast kallt vatten och toalett på gården till tre rum och kök och varmvatten i kranen.

- Det var himmelriket! säger Gunvor.

Vid den tiden var det många barnfamiljer i fastigheten och barnen lekte på gräsmattorna och spelade brännboll och kunde ta med sig sina vänner. Gunvor visade även kvitton av de första inbetalningarna av hyran.

Vi passade också på att gratulera Solveig som även hon flyttade in i fastigheten för 60 år sedan.

Det blev en trevlig pratstund med hembakta bullar och spröda mandelmusslor.

Mycket har hänt i fastigheten under dess 60 åriga historia och till våren väntar nya planer för utemiljön med naturliga ängar och planteringslådor.