Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Valrörelsen: vad väntar unga med bostadsdrömmar?

24 november 2021 Nu går vi snart in i ett valår. Vad behövs för att få upp de bostadspolitiska frågorna på agendan och vilka lösningar krävs för att lösa problemen på bostadsmarknaden? HSB Riksförbund bjuder in till ett lunchseminarium 7 december för att diskutera detta. Varmt välkommen!

Tuffa amorteringskrav, KALP-kalkyler och höga bostadspriser. Hindren är många för unga som står inför att köpa sin första bostad. Hittills har det saknats en sammanhållen bostadspolitik för att hjälpa unga vuxna in på bostadsmarknaden. 

Medverkande:
Emma Hult, MP, bostadspolitisk talesperson
Jakob Forssmed, KD, ekonomisk-politisk talesperson
Dina Oetterli, förbundsordförande, Jagvillhabostad.nu
Jan-Ove Östbrink, bostadspolitisk expert, SKR
Johan Nyhus, förbundsordförande HSB

Datum: Tisdagen den 7 december
Tid: 12 – 12:45 med lunchmacka från 11:30
Plats: Piperska Muren, Scheelegatan 14, Stockholm

Anmälan: Anmäl dig här senast den 3 december. Det finns möjlighet att delta digitalt ifall du inte har möjlighet att vara på plats. Använd då samma anmälningslänk.

Följ livesändningen

Se webbinariet i HSBs YouTubekanal. Sändningen startar 7 december 11.45.