Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Upptäck det roliga med att spara! Webbinarium för HSBs medlemmar

18 augusti 2021 Varför är det så svårt att komma igång och börja spara? Sparar verkligen ALLA andra? Hur mycket ska jag spara och hur ska jag tänka? Välkommen att få svar på dina frågor om sparande vid HSBs webbinarium där experterna slår hål på myterna om sparande.

Inspireras, motiveras och framförallt ställ dina frågor till Jennie Sandén, familjeekonom på Danske Bank som vill uppmuntra alla att släppa ångesten och se det roliga med sparandet. Under webbinariet har vi fokus på långsiktigt sparande genom livet. Du får även möjligheten att lära dig mer om HSB Bospar som sparform i olika skeden i livet.

Datum och tid:
24 augusti klockan 18.00-18.45

Föreläsare:
Jennie Sandén, Familjeekonom Danske Bank
Lars Göran Andersson, vd HSB Göteborg

Anmälan:
Anmäl dig här

Webbinariet är en medlemsförmån för HSBs medlemmar.

HSBs bosparande erbjuds i samarbete med Danske Bank

Dina pengar på HSB Bosparkonto och HSB Fasträntekonto skyddas enligt den danska insättningsgarantin som kallas Garantifonden. Den ger skydd för ett belopp motsvarande högst 100 000 euro per insättare. Du har äganderätt till fondandelar i HSB Depå. Fondandelarna hålls därför åtskilda från bankens egna värdepapper och därmed har du rätt att få ut dem vid bankens eventuella konkurs. Skulle det mot förmodan vara så att en kunds värdepapper har blandats med bankens egna, träder det danska investerarskyddet in, där kunden kan få ersättning med upp till 20 000 euro. Utbetalning av ersättning görs av Riksgäldskontoret. För mer information om Garantifonden, besök danskebank.se och garantifonden.dk.

Observera att de pengar du placerar i fonder kan både öka och minska i värde och att det inte är säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.

Läs mer: HSBs bosparregler