Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Är er brf i behov av trappstädning?

25 januari 2022 Med 30 års erfarenhet av städ är HSB Södertörns samarbetspartners Städpoolen Scandinavia proffs på sin sak. Deras städning och produkter är dessutom miljöanpassade och personalen miljöutbildas kontinuerligt.

Städpoolen Scandinavia hjälper er brf med veckostädningen av trapphusen och städar också regelbundet allt runt omkring. Städningen innefattar städning av trapphus inklusive biutrymmen som tvättstugor, cykel- och barnvagnsrum, källargångar etc.

Olika utrymmen städas med olika intervall

Trapphuset städas till exempel en gång i veckan medan cykelrummet kanske städas varannan månad, allt efter bostadsrättsföreningens behov. Dessutom utför Städpoolen Scandinavia specialstädningar som till exempel parkeringsgarage och har höghöjdscertifierad personal för uppdrag som utvändig fönsterputs och rensning av hängrännor.

Modern personalvård

Städpoolen Scandinavias personalfilosofi är att städarna ska få bästa möjliga förutsättningar att utföra ett bra arbete. Det innebär allt från kollektivavtal med avtalsenlig lön, den bästa städutrustningen, fortlöpande utbildning och säkerhetsfokus. Men även tillräckligt med tid för att hinna utföra sina arbetsuppgifter ordentligt.

Detta resulterar i att man har en låg personalomsättning – folk trivs på jobbet! Det brukar uppskattas av kunderna då man genom förtroende och kontinuitet lättare kan skapa stabila samarbeten.stadpoolen ny.jpg

Vill ni veta mer om Städpoolens tjänster?

Kontakta Anders Blomqvist, vd och grundare på tel 08-556 701 50 eller mail info@stadpoolen.se.