Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Året börjar lida mot sitt slut

30 november 2022 I början på nästa år sätter vi i gång arbetet med er förenings årsredovisning, och arbetet med er förenings förvaltningsberättelse görs digitalt i Mitt HSB

Precis som tidigare ansvarar ni för att uppdatera information om händelser under räkenskapsåret medan ekonomen tar fram de andra delarna av förvaltningsberättelsen. Ni har under den senaste veckan fått en notifikation om att det är dags att fylla i kompletterande information om räkenskapsåret som har gått och vid årsskiftet kommer övrig kompletterande information bli tillgänglig.

Ni kommer också att granska förvaltningsberättelsen direkt i Mitt HSB. Om ni har några frågor eller upptäcker något felaktigt kontaktar ni er ekonom.

När vårt arbete är klart och när ni tycker att allt ser bra ut klarmarkerar ni förvaltningsberättelsen med ett knapptryck via flervalsknappen som ni hittar uppe i högra hörnet. Det visar att förvaltningsberättelsen är färdiggranskad och att ekonomen kan gå vidare i processen.

Ni hittar alla delar som rör arbetet med årsredovisningen under Ekonomi i huvudmenyn på Mitt HSB. Förvaltningsberättelsen och de andra delarna av årsredovisningen hittar ni sedan i vänstermenyn. 

På årsredovisningens översiktssida hittar ni en manual för hur ni gör er del av årsredovisningsarbetet i Mitt HSB. Allt från hur ni fyller i kompletterande information om räkenskapsåret och att granska förvaltningsberättelsen till att digitalt signera årsredovisningen och göra den tillgänglig för era medlemmar inför stämman.

Mer information om årsredovisningsprocessen får ni av er ekonom under december månad.