Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Funderar ni på inglasning av balkong till er brf?

23 maj 2022 Vem har inte drömt om att förlänga livslängden på sin balkong och kunna nyttja den året om? Med balkonginglasning av HSB Södertörns samarbetspartner Lumon kan ni uppfylla den drömmen och göra just detta.

Balkongen används oftast när vädret är fint och under sommarhalvåret. Men under de kallare och mörkare månaderna förvandlas den i stället ofta till ett förråd eller ett tomt utrymme utan användning. Med en inglasad balkong förvandlar ni balkongen till ett uterum som man kan koppla av på och ha nytta av året runt.

När man tittar på fördelarna förstår man lätt varför inglasning av balkong har blivit så populärt idag. Exempel på några fördelar är:

  • Standarden på lägenheten ökar.
  • Inglasning som går att öppna upp helt och stänga igen efter väder och vind.
  • Minskad ljud- och bullernivå, både på balkongen men även i lägenheten.
  • Ramfri inglasning för härlig panoramaupplevelse.
  • Stilren design.
  • En inglasning som enkelt putsas inifrån balkongen, tack vare infällbara glas.
  • En ökad boendekomfort i form av en yta som går att nyttja på helt nya sätt, året runt.

lumon-sommar.jpgLumon har varit verksamma i över 40 år och är idag marknadsledande inom balkonginglasningar.  Inglasningarna består av deras ramfria säkerhetsglas som kan monteras antingen från golv till tak eller från räcke till tak. Även räckena i glas är ramfria för en sömlös look utifrån samt en obehindrad utsikt inifrån. lumon-vinter.jpgLumon är medlemmar i branschorganisationen Balkongföreningen, ett medlemskap som säkerställer att de arbetar efter normgivande metoder och material för att hålla den bästa kvalitén i branschen.

Lumon är en helhetsleverantör som kan hjälpa er med hela inglasningsprocessen. Allt från avtal mellan förening och medlemmar till installation och framtida behov av eftermarknad. Läs mer om Lumons process här.

Vill ni veta mer och är intresserade av inglasning av balkong till er förening?

Kontakta er förvaltare eller Lumon för mer information.