Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Brf HSB Gräslöken firade 50 år

05 september 2022 27 augusti firade bostadsrättsföreningen HSB Gräslöken 50 årsjubileum. Hela dagen innehöll olika aktiviteter för alla åldrar och många boende var med och firade föreningen.

50-årsjubileet firades med bla ponnyridning, ansiktsmålning, hoppborg, hantverksmässa, eldshow, pizzaförsäljning, tårta och underhållning. Thomas Thunblom, VD HSB Uppsala, höll tal och överlämnade blommor och en gåva.

Den var en väldigt lyckad dag, uppskattad av alla åldrar.

- Brf Gräslöken i Uppsala fyller 50 år i år och ordnade en fantastisk dag att fira detta på. En stark förening med stort hjärta. Brf Gräslöken har framtiden för sig och uttrycker en stor vilja att utvecklas. Jag som VD för HSB Uppsala känner stor stolthet och ödmjukhet inför en så tydlig medlemskraft. HSB – där möjligheterna bor!