Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ett bättre inomhusklimat med lägre energiförbrukning

20 juni 2022 HSB Södertörns samarbetspartner Indoor Energy har en tydlig vision. De vill vara ett företag som hjälper deras kunder att göra världen lite bättre - genom att spara energi, minska utsläpp och spara pengar åt dem.

Indoor Energy grundades 1990 och finns på tio kontor över hela Sverige. De ser sig själva som en serviceleverantör och ser att de smartaste lösningarna ligger i en korsning mellan kyla, värme, ventilation och styrregler. De kan hantera helheten samtidigt som de kan vara experten på de olika delarna och de arbetar med allt från industrier till bostadsrättsföreningar.

Beställ Energihandboken kostnadsfritt

"Energihandboken - Om hur smart energianvändning i fastigheter kan rädda världen (och samtidigt spara en slant åt dig)."

Visste du att Sveriges fastigheter står för 40% av samhällets energikonsumtion? Och att Energihandboken kan hjälpa Sveriges fastighetsägare att spara 40% av sin energiförbrukning?

Indoor Energy har skapat Energihandboken för att reda ut begreppen lite, och framför allt för att ge konsumenterna handgripliga tips om hur en förbättrar ens energianvändande. Här får man 250 tips på hur man sparar energi, hur ventilation fungerar, hur en värmepump fungerar, vad man bör tänka kring ”tekniskt vatten” etcetera. Och de ger åtta tips till bostadsrättföreningar hur de ser på ränteläget och energipriset. Beställ boken kostnadsfritt här!

Energihandboken-2023-hires.png

Vill du veta mer om Indoor Energy och deras tjänster?

Kontakta Victor Vallejo, 070-911 68 59 victor.vallejo@indoor.se eller John Grängfelt, 072-070 60 80 john.grangfelt@indoor.se. Båda är specialiserade på teknisk service och energibesparing inom brf.