Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ny förvaltningschef hos HSB Södertörn

29 april 2022 Anna-Karin Ilemyr tillträder från och med 1 maj som ny förvaltningschef hos HSB Södertörn. Tidigare har Anna-Karin haft roller inom organisationen som affärsområdeschef för hyresfastigheter samt verksamhetschef fastighetsutveckling och de senaste månaderna har hon varit tillförordnad affärsområdeschef fastighetsförvaltning. Men nu är det dags att ta över rodret fullt ut:

– Jag är jätteglad för förtroendet och ser fram emot att fortsätta utveckla och stärka vår förvaltningsaffär. För mig är att skapa relationer och samverkan två viktiga grundstenar för en värdeskapande förvaltning. Och att vi dessutom har en stark lokal närvaro gör att vi blir mer än bara ett förvaltningsbolag – och den känslan vill jag att våra kunder och medlemmar ska känna. Att vi verkligen bryr oss om och är engagerade i våra kunder och medlemmar ska märkas, och det hoppas jag att det redan gör!

1 maj tillträder Anna-Karin Ilemyr sin nya tjänst som förvaltningschef.