Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Thomas Thunblom blir ny VD på HSB Uppsala

03 mars 2022 HSB Uppsalas styrelse har utsett Thomas Thunblom till ny vd för HSB Uppsala. Han tillträder tjänsten den 10 mars.
Thomas Thunblom blir ny VD på HSB Uppsala. Fotograf Linnea Ranje.

Thomas Thunblom kommer närmast från en tjänst som förvaltningsdirektör för Fastighet och service på Region Uppsala. Han har tidigare arbetat med fastighetsfrågor inom Enköpings kommun, Uppsala kommun samt Upplands Väsby kommun.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Thomas till oss i HSB Uppsala. Hans erfarenheter och kompetens passar mycket väl i det arbete som hela bostadssektorn idag står inför, och vi ser fram emot att tillsammans med Thomas möta dessa utmaningar, säger Lena Rönnberg, styrelseordförande.

– Det ska bli både roligt och spännande att få leda en så framgångsrik och anrik organisation som HSB Uppsala. Som vd för HSB Uppsala vill jag fortsätta ett gott arbete i medlemmarnas tjänst, leda och utveckla samarbetet med samarbetspartners och övriga HSB-föreningar i landet. Min roll som vd är att tillsammans med alla medarbetare inom HSB Uppsala skapa bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i det arbetet, säger Thomas Thunblom.

Thomas Thunblom efterträder Göran Jaxéus som går i pension efter nästan nio år som vd.

Kontakt: Lena Rönnberg, ordförande HSB Uppsala, 0706-31 17 55